neodoljiva
Ova dobra pita se pravi od ostataka hleba! Umesto da ih bacite, spremite kulinarsko čudo
Pripremite se da vas oduševi njena mekoća, sočnost i predivan ukus!
Ovo jelo dokazuje da se od jednostavnih sastojaka može stvoriti pravo kulinarsko čudo!
Zaboravite na bacanje starog hleba, jer će on u ovoj piti dobiti potpuno novi, neodoljiv život.
Sočne kockice hleba upijaju bogati preliv od jaja, jogurta i kajmaka, dok se sir i šunka savršeno stapaju u svakom zalogaju.
Ova brza, laka i izuzetno ukusna pita idealna je za doručak, večeru, iznenadne goste ili kao savršen dodatak svakoj trpezi.
Pripremite se da vas oduševi njena mekoća, sočnost i predivan ukus!
Potrebno je:
kockice starog hleba
2 jaja
300 ml jogurta
100 gr kockice sira
150 gr šunke ili sl.
1 puna kašika kajmaka ili pavlake
Priprema:
Tepsiju obložiti pek papirom pa poređati kockice šunke a preko pola kockica hleba
Ubaciti sir na kocke i kocke šunke. umutut jaja kajmak i i jogur i preliti polocinom.
Dodati drugi deo hleba preko sir i šunka pa preliv jaja .. peći na 200 stepeni 45-50 minuta
Seći prohlađeno servirati uz jogurt ili liselo mleko.. Jako ukusno i dobro.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




